Rotaryprisen på FMUB gir muligheter

Telemark · 5 mars 2018

Rotaryprisen på FMUB gir muligheter

-Alle UB-elever fra Telemark skulle bare visst hvilke muligheter Rotaryprisen gir! Det sier Sandra Mørland Abrahamsen fra Kragerø. Hun vant Rotaryprisen i fjor og fikk en fantastisk uke sammen med 100 unge etablerere og gode mentorer i Canada.

Rotaryprisen gir muligheter

Sandra og hennes ungdomsbedrift tok godt for seg ved premiebordet på fylkesmesterskapet i fjor, og opplevelsene i Canada ga henne enda mer lyst til å satse på entreprenørskap og innovasjon i framtida.

 

Alle kan vinne!

Rotaryprisen er en individuell pris som tildeles en enkeltperson. Alle elever som deltar på fylkesmesterskapet med utstilling, deltar i denne konkurransen.

Når juryen gjør sine vurderinger, legger de vekt på deltakernes produktkunnskap, evne til å være lyttende, positiv og høflig mot alle potensielle kunder, deres evne til å knytte nettverk med besøkende på stand, og til rett og slett å være gode ambassadør for sin ungdomsbedrift

 

Mange tilbud til ungdommen

Rotaryprisen har en verdi på 15 000 kroner, og dekker reise og deltakelse på ”Next Generation Leaders” i Canada i august 2018 ( http://jacanada.org/ngl). Prisen er sponset av Rotaryklubbene i Telemark. Rotary er en verdensomspennende serviceorganisasjon som er partipolitisk og religiøst uavhengig. En viktig del av Rotarys arbeid er rettet mot ungdom. Lokalt tilbys bl.a. Ryla-seminar for unge ”lederspirer”, og på verdensbasis er det et stort ungdomsutvekslingsprogram og sponsede studier ved flere universiteter. (Se  www.rotary.orgwww.rotary.no og  www.d2290.rotary.no).