Fra Mediehus til entreprenørskap i utdanning

Troms · 5 jan 2018

Fra Mediehus til entreprenørskap i utdanning

Liv Brandvoll ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms

Liv Brandvoll ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms, tiltrer 3. april 2018.

- Jeg har hele tiden vært opptatt av Nord-Norge og de mulighetene som ligger i landsdelen vår, sier Liv Brandvoll, - Selv om Nord-Norge har vind i seilene med reiseliv og havnæring, trenger vi mange flere mennesker med gode ideer for å takle de utfordringene som kommer. I mediebransjen har vi allerede møtt på mange av dem. Det er viktig at vi forstår at vi må endre og innovere for å overleve. Ungt Entreprenørskap er et kjempeviktig verktøy for å klare dette.

- Vi er svært glade for å ha knyttet til oss Liv Brandvoll som ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms, sier styreleder Kurt Sverre Knudtsen, - Vi har fått en daglig leder som brenner for innovasjon, utvikling og entreprenørskap. En prinsippfast person med integritet, vant til å arbeide med mange baller i lufta samtidig, en person som stiller høye krav til seg selv og de rundt henne. Liv er en kvinne som sitter fremst i klasserommet med eple på pulten og forventer det samme av andre.

- Kreativitet og tillit til egne ideer starter lenge før man kommer ut i arbeidslivet. Vi må oppfordre og utfordre til å tenke nytt, og så må vi legge til rette for at de som våger, også har de verktøyene de trenger for å lykkes. Slik jeg ser det har jeg klart å kapre en av Nord-Norges viktigste jobber, sier Brandvoll

Liv Brandvoll har jobbet som Salgsdirektør hos Mediehuset iTromsø de siste 5 årene, og har totalt 15 års erfaring fra mediebransjen, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Hun sitter i dag i styret til Midnight Sun Marathon og iNord. Brandvoll har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon, Master of Science, i Internasjonal Markedsføring, og har tatt utdanning i Frankrike, Australia og Norge.

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsdekkende organisasjon som i samspill med skoleverket, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv.

UE Troms: 
• tilbyr et tyvetalls pedagogiske programmer – fra grunnskolen til høyere utdanning. 
• bidrar til å bygge opp elevers og studenters entreprenørskapskompetanse. 
• gjennomførte 12 932 elev- og studentaktiviteter i 2017.  
• engasjerte 3466 personer fra arbeids- og næringsliv i entreprenørskapsaktiviteter i skolen.  
• har samarbeidspartnere fra offentlig sektor og privat næringsliv.

Les mer om UE Troms på våre nettsider. 

Kontakt:

Kurt Sverre Knudtsen,  kurt@ledelseinord.no mobil: 901 65 020

Liv Brandvoll,  livbrandvoll@hotmail.com mobil: 450 39 759