Krooklyn Miljøsenter

Troms · 8 okt 2015

Krooklyn Miljøsenter

Under visjonen "Et insprerende kjøpesenter med produkter og tjenester der design, miljø og gjenbruk står i fokus" lagde elevene ved Kroken ungdomsskole elevbedrifter, på tvers av klassetrinn, med produkter og tjenester basert på avfall.

-Jeg synes det er fantastisk å se elevene jobbe med kreative prosesser i grupper på tvers av klassene og håper at dette er bra for skolemiljøet. Det overordnede temaet handler om gjenbruk og miljø og er en flott ramme, sier rektor Birgit Ovesen, - det er i tillegg viktig å lære om prosesser med entreprenørskap og samarbeid. Erfaringer med å være ledere, økonomi- og markedsansvarlige er nyttige.

1

Senterledelsen, f.v. Andreas Johansen, Malene Fjeldstad, Vilde Berglund (sekretær), Anna Brattfjell (leder), Nikita Munyaruguru (nestleder), Tonje Riise, Trine Thanche og Isak Krag Olsen). Det er de som har ansvaret for organisering, dokumentering og ellers overordnet ansvar.

3

Dette er første gang Eskil Sjåvik (fra venstre) og Simon Wara er med i Elevbedrift og synes det er kult å jobbe med noe annerledes og gleder seg til torsdagens fremvisning. Her lager de lommebøker av melkekartonger. 

Les mer om Krooklyn Miljøsenter hos iTromsø (lenke)