Kunnskapens farger EB årets elevbedrift i Troms!

Troms · 6 mars 2018

Kunnskapens farger EB fra Kvaløysletta ungdomsskole Beste Elevbedrift 2018!

Guttene fra Kvaløysletta ungdomsskole tok den gjeveste prisen med seg tilbake til skolen.

Juryen mente at bedriften hadde en sterk presentasjon som klarte å skape interesse for produktet. I møte med bedriften på stand fikk juryen et forsterket inntrykk av at de har gjort en god jobb med å utvikle og videreutvikle et produkt som er godt salgbart og fremmer læring for hele familien.

- Vi er veldig fornøyd med det vi har fått til og veldig glad for at vi jobbe i ett så flott miljø. Det å vinne betyr så mye, da kjenne vi at vi virkelig får igjen for strevet, sier daglig leder i Kunnskapens farger EB, Håkon Brattli Pedersen.

16 Elevbedrifter fra hele Midt- og Nord-Troms var samlet på Jekta Storsenter. De vel 100 elevene hadde ordnet stander og presenterte sine varer og tjenester på en forbilledlig måte.

Utstillingsprisen gikk til Creative Art fra Sand skole som også fikk 2. plass på Beste Elevbedrift.

Creative Art EB_DSC2678

I kategorien Beste selger kommenterte juryen at det var ingen lett jobb og at det var et svært høyt nivå hos elevbedriftene i år. Bedriften med beste selger utmerket seg da samtlige var veldig engasjert. De var trygg og trivdes i sin rolle, men prisen kunne bare gå til en person. Denne personen mente juryen var humoristisk, troverdig, informativ, engasjert og hadde et glimt i øye. Eleven er fra Sørreisa Sentralskole, og Baris EB. Torben Århus!

_DSC2661

Baris EB fra Sørreisa Sentralskole stakk også av med 3.prisen for Beste Elevbedrift. De imponerte juryen med dagens beste og mest originale scenepresentasjon. Juryen uttalte at de hadde mange smarte produkter som de er flinke å markedsføre.

Baris EB_DSC2674

Årets Remikspris gikk til en bedrift som har tatt plast på alvor. Juryen mener at elevbedriften som har lyktes best med å tilnærme seg kriteriene i Remiksprisen har gjort en god jobb med å skape unike produkter av noe som i dag er årsak til et stort avfallsproblem. De har jobbet med å forbedre produktet over tid for å gjøre produktet mest mulig brukervennlig. Årets Remikspris gikk til Posepikene EB fra Tromstun skole.

Posepikene EB_DSC2671

I kategorien logo lot juryen seg imponere over at bedriften har klart å lage en logo med grafiske elementer som viser hva bedriften tilbyr. Logoen virker som en god interessevekker og får oss til å ønske å vite mer om bedriften. Juryen blir simpelthen i godt humør av å se logoen. Vi kunne ønsket oss noe større tekst på bedriftsnavnet, men finner alt i alt at Gledessprederne er vinner av Beste Logo.

_DSC2651

Logo Gledessprederne EB

Tusen takk til jury, EB-lærere og ikke minst flotte elever som virkelig har stått på!

Bilder fra årets Fylkesmesse finner dere på våre Facebooksider (lenke)

Juryens begrunnelser finner dere samlet her (lenke)