NM for Ungdomsbedrifter: WiFrii UB fra Nord - Troms

Troms · 26 april 2017

NM for Ungdomsbedrifter: WiFrii UB fra Nord - Troms

WIFRII UB er Troms sin representant i konkurransen Norges beste Ungdomsbedrift 2017. F.v. Ulrikke Karlsen, Elin Marie Larsen Gaino, Gina Tyldum, Andrea Johansen, Kristin Salo, Martine Henriksen-Båtnes, Andrea Sofie Kenta og Karoline Fossvoll. Foto: Ungt Entreprenørskap Troms.

 

Det har aldri vært lettere å komme seg ut på tur! Vi i WiFrii UB tilbyr en tursekk som passer til alle, uansett alder, med kvalitetsprodukter til en rimelig pris.

 
– WiFriis ambisjoner for NM er å vise oss fram, og utvide nettverket vårt. Vi vil at folk skal få innsikt i vår visjon, om å gjøre et allerede eksisterende produkt om til noe innovativt. Selvfølgelig ønsker vi å vinne prisene vi er med i, men bare at vi har kommet oss til NM er en bragd. Vi tar det som en bonus om vi vinner noen priser! sier Andrea Kenta, daglig leder Wifrii UB, – Vi er alle veldig engasjerte, og vi er virkelig motiverte for å representere Troms på best mulig måte. En av våre visjoner er å bruke uteområdet fylket vårt har, så jeg er glad akkurat vi får vist hvor vi kommer fra!
 

Bilde: Last ned (Flickr). Foto: Ungt Entreprenørskap Troms
   
Kontakt:  Andrea Sofie Kenta, daglig leder Wifrii UB, mobil 977 89 925
   
Bak bedriften: Andrea Sofie Kenta (daglig leder), Ulrikke Karlsen, Elin Marie Larsen Gaino, Gina Tyldum, Andrea Johansen, Kristin Salo, Martine Henriksen-Båtnes, Karoline Fossvoll, Edvard Berg Frantzen, Tobias Karlsen og Andrine Pedersen Vang.
   
Studiested:  Nord-Troms vgs., Studiespesialisering
   
Priser på fylkesmessa:             Innovasjon Norges pris for Beste Ungdomsbedrift, Jektas pris for Beste salgs- og servicebedrift, SpareBank1 Nord-Norges pris for Beste forretningsplan (3.plass), Lerøys pris for Beste markedsføring (2.plass).
Se alle priser og begrunnelser under PRESSESERVICE (lenke)
   
   
Media: ue.no: Nord-Troms herjet på Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter
  NRK (med snapchat)
  Nordlys (med stor billedserie)
  Hermes
Egne kanaler: http://wifriiub.wixsite.com/turglede
  Facebook
  Instagram
  Reklamefilm med Kim-Daniel Sannes

WifriiUB1