Sara Kveli Skjervø ny rådgiver i UE Trøndelag

Trøndelag · 3 april 2017

Sara Kveli Skjervø ny rådgiver i UE Trøndelag

Da er vi utrolig glade for å kunne presentere Sara som ny rådgiver for videregående skole og høyere utdanning i Nord-Trøndelag. Sara vil tiltre når hun er ferdig med sin mammapermisjon 1. september 2017.

Sara er opprinnelig fra Kvelia i Lierne og er i dag bosatt i Steinkjer. Hun er gift med Endre, har 2 barn, 3 voksne bonusbarn og 2 barnebarn. 

Hun har de siste årene jobbet som rådgiver i Steinkjer Næringsselskap der hun ledet ungdomssatsingen i Inn-Trøndelag gjennom NærUng. 

Sara er glad i jakt, fiske og fjellturer særlig i Lierne der hun opprinnelig kommer fra. Ellers er hun glad i å reise og oppleve nye plasser, gjerne der det er sol og varmt. Er glad i musikk og konserter, og  prøver å få til 1-2 store konsertopplevelser i året. 

Sara har alltid vært opptatt av at ungdom har mulighet til å utvikle seg selv og sitt talent. Dette har barn og ungdom en unik mulighet til gjennom Ungt Entreprenørskap sine program.

Så jeg gleder meg til å bli en del av Team Ungt Entreprenørskap Trøndelag til høsten, når mammapermisjonen er ferdig, sier Sara.