Innovasjonscamp på Nesodden

Akershus · 18 sep 2015

Innovasjonscamp på Nesodden

Hele denne uken har elevene ved Bakkeløkka, Alværn og Tangenåsen hatt innovasjonscamp om reiseliv. I dag var det kommunefinale, hvor 5 grupper fra hver skole kjempet om førsteplassen. 

Elevene fikk utdelt oppdraget på mandag morgen, og jobbet effektivt helt frem til ideen deres skulle presenteres på onsdag formiddag foran en jury.Oppdraget elevene fikk handlet om fremtidens reiseliv og å skape noe som gjorde at turistene ville komme til Nesodden. Gjennom uken har de lært mye om samarbeid, idèutvikling og presentasjonsteknikk. Når onsdagen kom, var det skolefinale. Her gikk 5 grupper fra hver skole videre til den store kommunefinalen som ble avholdt på fredagen. 

Her skulle de igjen presentere ideen sin foran en jury. Før de fikk vite hvem som var de 6 siste finalistene, gjennomførte elevene en kreativitets- og samarbeidsøvelse, sammen med Camille. Til slutt var det 6 grupper, 2 fra hver skole, som fikk presentere ideen sin foran en fullsatt sal. Til slutt var det gruppe 11 fra Bakkeløkka som gikk av med seieren. UE Akershus takker alle som har vært med i juryen og skolene for en flott uke!