Slektsbånd er vinner av Gründeridol!

Akershus · 5 jan 2016

Slektsbånd er vinner av Gründeridol!

Vinneren av Gründeridol er kåret, og den bedriften som får den store ære av å representere Norge og Akershus på Trade Fair i Wien er SLEKTSBÅND UB FRA SKI VGS.!

I løpet av høsten har hele 130 ungdomsbedrifter presentert forretningsideen sin i Gründeridol. Totalt fikk 30 bedrifter et utviklingsstipend, hvor kun tre av disse gikk videre til finalen som var den 1. desember på Kjeller Innovasjon. Red Key UB fra Sandvika, Slektsbånd UB fra Ski og Green Travel UB fra Nannestad kjempet om seier, og presenterte tre gode ideer for mentorer som skulle hjelpe de videre på veien. I etterkant har alle tre ungdomsbedriftene også sendt inn forretningsplanene sine som et siste bidrag i konkurransen. Alle tre planene var gode, men det var derimot én som skilte seg klart ut som ga en stor grad av troverdighet med et spennende produkt.

Vi i UE Akershus takker alle tre for en fantastisk innsats og har samtidig den store gleden av å utrope Slektsbånd UB fra Ski vgs som årets vinner! Gratulerer så mye, vi gleder oss til å se dere i Wien.