Bankkonto for ungdoms- og studentbedrifter i Østfold

SpareBank 1 Østfold Akershus tilbyr elever og studenter i Ungt Entreprenørskap tilgang til alle banktjenester som trengs for å drive en ungdoms- og studentbedrift.

Sp banken Østfold

Vi tilbyr nå et nytt konsept for ungdomsbedrifter og studentbedrifter, tanken bak dette konseptet har vært at dere skal behandles som en hvilken som helst vanlig bedrift, samtidig så skal dere få mulighet til å ta del i den moderniseringen som foregår i næringslivet.

Vi ønsker dere det beste læringsutbytte og LYKKE TIL!

Her er linken til deres nye nettside i banken: (Bli kunde Ungt Entreprenørskap) https:// www.sparebank1.no/nb/ostfold-akershus/bedrift/info/ungt-entreprenorskap.html

Husk dette når dere skal åpne konto:

Sørg for at dere skaffer dere BankID, dette trenger dere ved signering av bankavtaler og bruk av Nettbank bedrift og Mobilbank bedrift. BankID er en personlig ID som dere kan få ved å ta kontakt med den banken dere er kunder i privat. Ungdom over 15 år kan få BankID.

Fyll ut skjemaet som ligger under "Bli kunde med organisasjonsnummer" og følg anvisningen på siden.

Husk å laste opp og legge ved:

1.   Kopi av bedriftens vedtekter
2.   Utskrift fra Enhetsregisteret

Når utfylt skjema og vedlegg er sjekket av banken vil de som skal signere motta en SMS og en e-post som viser hvordan de kan signere på kundeopprettelsen med sin BankID.

Når kundeopprettelsen er signert og fullført vil konto og avtale om nettbank bedrift sendes for signering på samme måte.

Hvilke fordeler har UE Bedriftene?

  • Elektronisk opprettelse av kundeforhold.
  • Gratis å opprette driftskonto, nettbank bedrift og mobilbank bedrift
  • Gratis etablering og bruk av nettbank/mobilbank
  • Gratis etablering av VippsGO og Vipps P2B hele bedriften på smarttelefon!
  • Anbefalt netthandelsløsninger med Vipps som betalingsløsning.