Heidi Sjursens dag på DNB

Finnmark · 16 okt 2015

Heidi Sjursens dag på DNB

DNB sjef Rune Bjerke og Heidi Sjursen

Heidi Sjursen har deltatt på "Leder for en dag" i Oslo. Her forteller hun om sin opplevelse fra dagen på DNB

Dagen jeg hadde på DNB var veldig spennende og lærerik. Rune Bjerke er en travel mann som sitter i mange møter i løpet av en dag, så når jeg kom dit ble jeg tatt godt i mot av den personlige assistenten hans. Hun viste meg rundt på bygget og presenterte meg for noen i ledelsen, og fortalte litt om hvordan de jobber der.  

Videre ble jeg tatt med rundt på huset av konserndirektøren innen kommunikasjon der jeg blant annet fikk en liten innføring i hvordan den nye appen dere VIPPS fungerer og blir utviklet, samt DNB feed.  Jeg syntes dette var spennende fordi det er noe som opptar min egen hverdag, og var lett å forstå seg på.

I løpet av dagen var jeg med på 3 møter, der i blant konsernledelsens møte, noe som er veldig kult siden det er ytterst få uten om ledelsen selv som får delta på disse. Her fikk jeg snakke med Rune før møtet og i pausene.

Så selv om jeg ikke fikk så mye tid med lederen selv, hadde jeg en veldig innholdsrik dag med fantastisk hyggelige mennesker, og følte jeg fikk et godt innblikk i den travle hverdagen til toppledere i et så stort firma som DNB. 

UE Finnmark ønsker Heidi lykke til videre med utdanning og karriere.