Erkjennelser fra lærlingen

Hedmark · 16 mai 2017

Erkjennelser fra lærlingen

Stian Vorkinn nærmer seg endt lærlingtid i UE Hedmark, og i den forbindelse ønsker han å komme med noen tanker om hva som venter for den neste lærlingen.

I utgangspunktet hadde Stian sett for seg en lærlingtid i salgsfaget, men endte opp med kontor og administrasjon i UE Hedmark. Her kommer tre ikke fullt så kjappe om hvorfor:

Hvorfor ønsket du deg en lærlingtid i UE?

-       Jeg hadde selv UB på videregående, og likte hva UE stod for. Når jeg ble kjent med hvordan organisasjonen jobbet, forstod jeg at en lærlingtid der ville kunne gi varierte oppgaver. Kontor og administrasjon-biten av UE består av planlegging, før man så er ute og gjennomfører. En spennende hverdag, rett og slett.

Hvordan er en typisk hverdag?

-       En typisk hverdag er som sagt variert. Det kan bestå av å hjelpe ungdomsbedrifter med administrative oppgaver, gjennomføring av innovasjonscamper, planlegging av arrangementer og mye mer. Arbeidshverdagen har egentlig utviklet seg i takt med det ansvaret jeg har fått og tatt.

 Hva kan en ny lærling vente seg?

-       Den nye lærlingen kan forvente seg et godt miljø – det er mye latter i gjengen. Hun eller han kan også vente seg å få tilgang på med utfordrende oppgaver underveis. Jeg startet tiden som medhjelper på alle mulige oppgaver, men avsluttet som konferansier på SUM-messa og med ansvar for planlegging av innovasjonscamper. 

Hvor er du om fem år?

- Da er jeg forhåpentligvis ferdig utdannet og har fast jobb i UE, sier en fornøyd Vorkinn.

Vi i UE Hedmark ønsker Stian lykke til videre med studier – vi er sikre på at vi snakkes igjen.

 

Vil du eller noen du kjenner ta over stafettpinnen fra Stian? Se her:  https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=96236409