Fylkesmessa 2015

Innlandet · 11.mars - 12.mars 2015

Årets store mønstring av fremtidens gründere og arbeidstakere finner sted på Hadeland 11.-12. mars.

Ungdomsbedrifter fra de videregående skolene i Oppland vil møtes til en felles lærings- og nettverksarena, samt at de vil konkurrere i en rekke kategorier. 

Vi ønsker alle velkommen til åpen messe på Hadeland Glassverk onsdag 11. mars kl. 16.30 - 18.00 og torsdag 12. mars kl. 09.15 - 12.00. 

Fylkesmessa 2014

Noen glimt fra fjorårets fylkesmesse

Last ned

med informasjon om priser, deltakere og samarbeidspartnere.

Onsdag 11. mars

14.30 - 16.30   Ankomst Hadeland Glassverk og rigging av utstilling  
16.30   Offisiell åpning av Fylkesmessa 2015 ved stortingsrepresentant Anne Tingelstad Wøien  
16.30 - 18.00   Åpen messe  
18.15 - 18.30   Bussavganger for elever til Jevnaker skole  
20.00 - 23.00  

Festmiddag med prisutdeling i Jevnakerhallen

Kveldens konferansier: Jonas Rønning

jonas-roenning-2-cropped-313x230

Torsdag 12. mars

06.30 - 07.30   Frokost for elever (Jevnaker skole)  
07.50 - 08.05   Bussavganger fra Jevnaker skole til Hadeland Glassverk  
08.30 - 09.15   Følg drømmene dine!
Villmarksjenta Maria Grøntjernet åpner andre messedag
med sitt foredrag om drømmer, mestringsfølelse, innstilling og motivasjon

Villmarksjenta

09.15 - 12.00   Åpen messe  
10.00 - 11.00   Guida omvisning for lærere  
13.00 - 14.00   Prisutdeling  

Ungdomsbedriftene kan delta i 15 ulike konkurranser.

Nominasjonskategorier (bedømmes på forhånd)

1. Beste markedsføring

2. Beste kundeopplevelse på nett

3. Beste forretningsplan

4. Beste reklamefilm

5. Beste logo

6. EwB prisen

 

Konkurranser som bedømmes på Fylkesmessa:

7. Innovasjonsprisen

8. Gastronomiprisen

9. Beste yrkesfaglige bedrift

10. Beste sosiale entreprenør

11. Beste utstilling

12. Beste selger

13. Beste IA-bedrift

14. Beste regnskap

15. Beste ungdomsbedrift

Navn på UB Skole   Forretningsidé
Melt Productions UB Gausdal vgs   Ideen vår er å lage reklamefilm for bedrifter. Hensikten med reklamefilmene er å kunne bruke de på kino, hjemmesider eller andre publiseringskanaler.
AIM Media UB Gausdal vgs   AIM Media UB tilbyr tjenester innen grafisk design og foto.
Vi har som mål å oppfylle kundens ønsker og kun levere fra oss produkter vi er stolte av. 
Eye Media UB Gausdal vgs   Eye Media UB selger tjenester innen logo, grafisk design og foto-oppdrag.
Keep UB Gausdal vgs   Keep UB sin forretningsidé er å lage typografiplakater  som representerer typisk norsk.
Vi vil bruke norske ordtak, sitater, sanger osv. for å skape den typisk norske følelsen.
Mahogny Media UB Gausdal vgs   Mahogny Media skal tilby profileringsmateriale til bedrifter, og bidra til at bedrifter får en god visuell profil. Vi kan også tilby mediatjenester til alle tenkelige formål, være seg fotografi, design eller film. 
Area of Effect UB Gausdal vgs   Vår idé er å drive med klesdesign og grafisk design. Vi skal markedsføre våre klær ved hjelp av skating og skikjøring.
Vaffelhjørnet UB Gausdal vgs   Vi er Vaffelhjørnet UB. Vi selger vafler, super gode vafler også kalt "supervafler". Vi skal nå toppen av vaffelsalg i Norge med vår ekstraordinære markedsføring.
Ma belle maison UB Gausdal vgs   Vi skal selge herlige re-designede produkter som er moderne men fortsatt har et preg av fortid. Prisen skal være overkommelig for alle og produktene skal passe for enhver. 
CoverUP UB Gjøvik vgs   CoverUP UB skal tilby rimelige beskyttelsesdeksler til alle som eier en iPhone eller Samsung mobiltelefon.
Perspektiv UB Gjøvik vgs   Vi er en ungdomsbedrift som spesialiserer oss innen foto, video og design.
Vi tilbyr tjenester og produkter innenfor disse områdene.
New You UB Gjøvik vgs   New You UB tilbyr skreddersydde behandlinger og salg av produkter innenfor hud, kropp og negler. Vi har gode priser og en del erfaring. 
Keegas UB Gjøvik vgs   Importere og selge klær.
Utrykt UB Gjøvik vgs   Utrykt UB tilbyr egendesignet kalendere, hvor bestillinger skjer på nett og ved stands. Det er mulig å sende inn personlige bilder og velge design, eller bestille egen photoshoot.
Fotballstrømpa UB Gjøvik vgs   Vi skal produsere og selge en spesialstrømpe for fotballspillere og klubber som gjør bruk av leggskinner enklere.
Earbud Buddies UB Gjøvik vgs   Earbud Buddies UB skal selge og markedsføre nyttige og designriktige øretelefonbeskyttere som er til nytte for å hindre at ledningene på øretelefonene krøller og knyter seg når man legger de i lommen eller vesken. 
RusseImage UB Gjøvik vgs   RusseImage UB tillbyr tjenester innenfor fotografering, design og markedsføring til russ 2015.
Wireless UB Gjøvik vgs   Importere trådløse ladere med USB-tilkobling, hvor man vil ha muligheten til å lade hvilken som helst elektronisk enhet. 
Gafft UB Gjøvik vgs   Forretningsideen til Gafft UB er å tilby unge mennesker varierte klesplagg som er moteriktige og som selges til en rimelig pris. Vi ønsker at kundene våre skal få en god følelse av å bruke klærne våre, og at de skal kunne føle seg unike i våre kolleksjoner.
TrendPhone UB Gjøvik vgs   Trend Phone UB skal tilby rimelig og moderne mobiltilbehør som skal gjøre din mobilopplevelse enda bedre.
Mudball UB Hadeland vgs   Mudball UB løser problemet med grus og søle under skoene til kvinner og menn, både i hverdagen og under aktivitet.
Kreative Hjørnet UB Hadeland vgs   Forretningsideen vår er at vi i Kreative Hjørnet UB produserer og selger produkter til de som ønsker å kjøpe håndlagde produkter, og samtidig støtte kreftsaken.
Close it UB Hadeland vgs   Close it UB videreselger smart lukkemekanisme, tilpasset alle typer poser i private husholdninger. 
Mediesupport UB Hadeland vgs   En mediebedrift som kan tilby produkter og tjenester til like god kvalitet som profesjonelle, bare bedre. Vi vil tilby fysiske og digitale medieprodukter som kan hjelpe kunden i markedsføring, dokumentasjon eller å skape gode minner. Profesjonalitet, kvalitet og ungdommens kreativitet ligger bak vårt arbeid. 
Søtt & Sprøtt UB Raufoss vgs   Vi selger hjemmelaget konfekt og bakevarer hvor alt overskudd går til dyrebeskyttelsen i Gjøvik og Toten. Vi prøver å utvikle nye produkter som vi kan selge, men også gamle gode og kjente oppskrifter vil bli brukt, med en liten tvist.
Fra penn til tastatur UB Raufoss vgs   Vi gir de med manglende datakunnskap muligheten til å bruke nyere teknologi samtidig som vi hjelper dem med å effektivisere papirarbeid på en enkel og ryddig måte.  
KLAS Charity UB Raufoss vgs   KLAS Charity UB skal utvikle nye produkter, videreutvikle produkter og videresalg av eksisterende produkter, for så å gi 20 % av overskuddet til Kreftforeningen.   
Rosea UB Valdres vgs   Vår idé er å sy skjørt for hånd som kan bestilles over vår nettside. Vi har stort fokus på gjenbruk, så kunden kan selv velge gjenbrukt eller nytt stoff, i tillegg til størrelse, fasong og farge.
Baluba UB Valdres vgs   Vår idé er å fremme sosialaktivitet blant barn i alderen 5-8 år.  Vi vil drive aktiviteter med barna både ute og inne. Vi har valgt å ta med de eldste barna i barnehagen for at disse skal sosialiseres med noen av de barna de skal gå på skole med.
Mathetta UB Valdres vgs   Mathetta UB er distributør for «mathetter». Disse kan brukes som erstatning for plast/aluminiumfolie på frukt og grønt for å holde varen fersk. De kan også erstatte lokk på hermetikkbokser, glass, ol. De er laget av silikon som er «grønnmerket», og de kan bl.a. tas i oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryseren.
Rakalerken UB Valdres vgs   Dersom man er en ekte Valdresing, så kan man det å sette pris på rakefisken. Og den gleden vil vi øke enda mer ved å hindre det største problemet når man spiser, nemlig at ingrediensene blander seg. Vårt konsept hindrer det, slik at man kan nyte det til det ytterste.
Studiehjelp UB Valdres vgs   Vi driver med omvendt undervisning. Vi har opprettet en nettside der vi legger ut korte og informative videoer som enkelt og greit forklarer matten elevene driver med. Vi åpner i tillegg et kommentarfelt der elevene kan stille spørsmål og vi svare.
       

Følgende ungdomsbedrifter konkurrerer om å bli Opplands beste ungdomsbedrift 2015:

Navn på ungdomsbedrift   Skole
Mahogny Media UB   Gausdal vgs
Ma belle maison UB   Gausdal vgs
Cover Up UB   Gjøvik vgs
Perspektiv UB   Gjøvik vgs
New You UB   Gjøvik vgs
Keegas UB   Gjøvik vgs
Fotballstrømpa UB   Gjøvik vgs
Russe Image UB   Gjøvik vgs
TrendPhone UB   Gjøvik vgs
Kreative Hjørnet UB   Hadeland vgs
Close it UB   Hadeland vgs
Mudball UB   Hadeland vgs
Mediesupport UB   Hadeland vgs
     

Oversiktsbilde Hadeland Glassverk

Ungdomsbedriftene skal ha sine utstillinger i Galleriet, merket med nr. 15 på bildet. I samme bygg er auditoriet - der hvor foredraget torsdag morgen skal være, samt presentasjonene fra de som deltar i konkurransen Beste ungdomsbedrift.

Jurymøtene skal være i Wetterquiststuene, merket med nr. 3 på bildet.

Oversiktsbilde Hadeland Glassverk

Registrering

Alle ungdomsbedrifter skal registrere seg før opprigging av stand. Daglig leder oppsøker UE-staff ved infoskranken i Galleriet på Hadeland Glassverk og ber om standnummer. UE-staff vil komme til hver stand og registrere hver enkelt elev som skal overnatte.  

 

Parkering

Hadeland Glassverk: For biler ved angitte p-plasser. Busser ved den store røde låven.

Jevnaker skole: Busser utenfor skolen ved ball-bingene.

 

Rigging av stand

Det er ingen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deltakerne under messa. Alt ungdomsbedriften trenger til rigging av stand må tas med. Dette gjelder eksempelvis saks, tråd, teip, og lignende. Det vil heller ikke finnes bord og stoler til utlån. Dette må eventuelt medbringes. For de som har behov for strøm, ta med egne skjøteledninger (minimum 10 meter) og forgreinere. 

 

Avfall

Det vil ligge søppelsekker på hver stand. Alt avfall skal i denne og stå igjen på stand når dere forlater messa.

 

Beskrivelse av messeveggene

Utstillingsveggene er faste og skal brukes flere år. Derfor er det regler om hva som er aktuelt å bruke på dem. Dette må alle forholde seg til. 

Veggene er hvitmalte sponplater, som er hengslet sammen. Veggelementene er selvbærende. De plasseres i 90°C-vinkel. Høyden er 2,0 m og bredden på sideveggene er 1,16 m. Tykkelsen på veggene er 12-25 mm.

Det er ikke tillatt å bruke skruer eller spiker i veggene. Det er heller ikke tillatt å benytte sterk tape som fjerner malingen når man fjerner tapen. Vanlig tape er ok.

Det er mulig å lage en list til å legge på toppen av veggen. 
Ta for eksempel en list som er så tykk at dere kan lage et spor i den. Denne listen kan legges ned på toppen av veggen, og dere kan spikre eller tape med sterk tape på denne. Listen skal etter endt utstilling tas ned igjen (altså ikke spikres fast) og tas med av ungdomsbedriften.

 

NB! For de bedrifter som kvalifiserer seg til NM gjelder andre regler og mål for utforming av stand.

 

Dette er veggplassen hver UB har til disposisjon:

 

Messevegger

 

 

Garderober

Ytterjakker kan henges på eget ansvar i egen garderobe i Galleriet på Hadeland Glassverk. Alle verdisaker må tas med på standen.  
Se info om bagasje under punktet som gjelder overnatting. 

 

Mat

Det serveres middag onsdag kveld for alle deltakere i Jevnakerhallen (bygg i tilknytning til Jevnaker skole). Pent antrekk. Torsdag vil elevene få frokost på skolen. Det blir frokostservering mellom kl. 6.30 og 7.30. Mat utover dette må elevene skaffe selv. Bakeriet på Glassverket er åpent begge dager fra klokken 1000-1600. Bakeriet tilbyr blant annet bagett og mineralvann for kroner 100,- til lunsj torsdag.

 

Salg av varer og tjenester på messa

Alle ungdomsbedrifter som gjør salg på messa må huske på å gi nummerert kvittering til kjøper.

 

Til deltakere i konkurransen Beste ungdomsbedrift

En representant fra hver bedrift som deltar i kategorien Beste ungdomsbedrift, møter i UE-skranken klokken 1600 for info angående presentasjonen.

 

Til deltagere i konkurransen Beste regnskap

Husk å oppdatere regnskapspermen så nær Fylkesmessa som mulig. Permen leveres til UE-skranken onsdag ettermiddag.

 

Konkurranser

Alle som deltar med stand på messedagen er automatisk med i konkurransene Beste utstilling og Beste selger. Totalt er det 15 kategorier man kan konkurrere i.

 

Opprydding på messa

Når messa er slutt skal standene rigges ned.

Dette innebærer:

1.    Ta bort alt som dere har påført veggene.

2.    All søppel skal i utlevert søppelsekk. Standen skal være ren når dere drar.

3.    Veggen skal dere la stå. UE organiserer bæring.

 

Ingen forlater sin stand, før UE har godkjent ryddingen!

 

Overnatting for elever

Elevene overnatter i gymsal ved Jevnaker skole. Elevene må ta med liggeunderlag/enkel luftmadrass, sovepose, håndkle og toalettsaker som trengs for en slik overnatting. Nattevakter vil være til stede på skolen. Ytterdør stenges kl. 23.30. Det skal være stille fra kl. 24.00.

Elevene får tilgang til dusjer på skolen onsdag kl.18.00-19.45 og torsdag morgen kl. 6.30-8.00. Bagasje kan tas med til gymsalen fra kl. 14.30 på onsdag. På torsdag morgen må all bagasje ut fra gymsal senest kl. 8 og tas med til Glassverket. Gymsalen skal etterlates slik som den var da elevene kom. Det vil bli mulig å oppbevare bagasje på et rom på Hadeland Glassverk. 

Jevnaker skole og Jevnakerhallen ligger 2 kilometer fra Hadeland Glassverk. Det vil bli satt opp busser fra Hadeland Glassverk til Jevnaker skole onsdag etter utstillingen og torsdag morgen. De som trenger skyss, må oppgi det på påmeldingsskjema.

 

Overnatting for lærere

Lærere overnatter på Thorbjørnrud hotell. Dere må selv bestille og betale for overnattingen. Husk å si ved bestilling at dere er deltakere på Ungt Entreprenørskap sin fylkesmesse. Siste frist for bestilling av forhåndsreserverte rom er 18. februar 2015. Hotell og utstillingsområde er i gåavstand til hverandre.

   

Lykke til med messeforberedelsene. Vi ser frem til å møte dere 11. mars til Fylkesmessa 2015.   

Samarbeidspartnere

Uten gode samarbeidspartnere hadde det ikke vært mulig å arrangere Fylkesmessa for ungdomsbedrifter. Årets hovedsamarbeidspartnere er Sparebank1 Ringerike Hadeland, Regionrådet for Hadeland og Oppland fylkeskommune.

Sparebank1 Ringerike Hadeland

Bankens markedsområde er Ringerike- og Hadelandsregionen og Nittedal med tilstøtende områder. Banken har 9 kontorer, og hovedkontor er i Hønefoss. Banken har 158 ansatte tilsvarende 146 årsverk. Den kunderettede virksomheten er organisert i to seksjoner; person- og bedriftsmarkedet. Banken leverer produkter og tjenester innen finansiering, plassering, betalingsformidling, pensjon samt skade- og livsforsikring.

SpareBank 1 Ringerike Hadeland fremstår i dag som en moderne bank med ambisiøse mål og høye krav til kompetent bankhåndverk og effektiv drift. Banken har en visjon om å være den ANBEFALTE banken og jobber hver dag for å oppfylle verdiene:

NÆR  
DYKTIG 
ENGASJERT       
FREMTIDSRETTET

Les mer om Sparebank1 Ringerike Hadeland.

Regionrådet for Hadeland

Regionrådet for Hadeland er et samarbeid mellom Jevnaker, Lunner og Gran kommune. Gjennom flere prosjekter jobbes det for å skape gode levekår og utviklingsmuligheter på Hadeland, samt profilere regionen som en attraktiv bo- og etablererregion for alle som vil leve i takt med naturens bæreevne.

Les mer om Regionrådet for Hadeland.

OFK_ikon

Oppland fylkeskommune har i mange år vært en hovedsamarbeidspartner for Ungt Entreprenørskap Oppland. I tillegg til å bidra finansielt, bidrar fylkeskommunen på mange ulike måter inn i gjennomføringen av UEs aktiviteter.

Les mer om Oppland fylkeskommune.

Juryene i Beste markedsføring, Beste kundeopplevelse på nett, Beste forretningsplan, Beste logo og Beste reklamefilm har vurdert deltakerne i disse konkurransene på forhånd, på bakgrunn av innsendt dokumentasjon.

Juryarbeidet i kategoriene Innovasjonsprisen, Gastronomiprisen og Beste yrkesfaglige bedrift foregår på første messedag, onsdag 11. mars. Jurymedlemmene møtes til jurymøte kl. 15.30.

Juryarbeidet i kategoriene Beste sosiale entreprenør, Beste utstilling, Beste selger, Beste IA-bedrift, Beste regnskap og Beste ungdomsbedrift foregår på andre messedag, torsdag 12. mars. Jurymedlemmene møtes til jurymøte kl. 8.30.

Her følger en oversikt over jurymedlemmer og priseiere i de ulike kategoriene:

Beste ungdomsbedrift

- prisen er finansiert av Oppland fylkeskommune

 

OFK_ikon

Sigmund Hagen   Regionrådet Hadeland
Henning Holmbakken   Fossekall AS
Kari Isingrud   Hadelandshagen
Øivind Eriksen   Samarbeid mot svart økonomi
     

Beste regnskap

- prisen er finansiert av Samarbeid mot svart økonomi

 

Svart arbeid_m_www

Anne Lise Noren   Skatteetaten
Kari Helene Foss   Skatteetaten
     

Beste IA-bedrift

- prisen er finansiert av IA-rådet

 

ia_logo_sentrert_bokmaal

Morten Kjelsrud   NAV arbeidslivssenter Oppland
Håkon Hide   NAV arbeidslivssenter Oppland
     

Beste selger

- prisen er finansiert av Møller Bil Gran

 

Møller Bil

Anstein Krekke   Avantas Lillehammer
Bjørg Lomsdalen Næss   Granstunet
     

Beste utstilling

- prisen er finansiert av Hadeland Glassverk

 

Logo HG sentrert svart

Bjørn Niklas Sjøstrøm   Lunner Almenning/Sjøstrøm AS
Kristin Brørby   Brørby sko
Truls K. Strand   Maihaugen
     

Beste sosiale entreprenør

- prisen er finansiert av Sparebank1 Ringerike Hadeland

 

Sparebank1 Ringerike Hadeland

Gunn Akerholdt   Monsterbedriften AS
Heidi Sandsengen   Monsterbedriften AS
     

Beste yrkesfaglige bedrift

- prisen er finansiert av Rema 1000 Jevnaker

 

REMAlogo

Terje Storbakken   Oppland fylkeskommune
Ingunn Hermansen   NHO Innlandet
Dagfinn Edvardsen   Hadelandshagen
Torfinn Stenersen   Sel kommune
     

Gastronomiprisen

- prisen er finansiert av Landbruks- og matdepartementet

   
Dagfinn Edvardsen   Hadelandshagen
     

Innovasjonsprisen

- prisen er finansiert av NHO Innlandet

 

nhologo1innlandet_RGB

Torunn Linneberg   Innovasjon Norge
Silje Helene Aschehoug   Sintef Raufoss Manufacturing AS
     

Beste logo

- prisen er finansiert av Hapro

 

HAPRO_stor

Janne Veronica Kolås   Krible Design
Are Bekkelund   M8 Design
     

Beste reklamefilm

- prisen er finansiert av Maxbo Gran Almenning

 

Maxbo Gran Almenning

Thomas Bjerke   Oppland fylkeskommune
Terje Gording Hong   NRK
     

Beste forretningsplan

- prisen er finansiert av Sparebank1

 

rgb_SpareBank1_bueform_pos

Truls L. Bjelke   Sparebank1 Gudbrandsdal
Thomas Andersen   Sparebanken Hedmark, avd. Gjøvik
     

Beste kundeopplevelse på nett

- prisen er finansiert av Regionrådet Hadeland

 

Regionrådet for Hadeland

Anita Koot    Kreativt hjørne
Sissel Skjervum Bjerkehagen   Avisa Hadeland
     

Beste markedsføring

- prisen er finansiert av Trox Auranor

 

TROX_Auranor_cmyk

Kari Morka   Smietorget
Karianne Borchgrevink   Valdres næringshage
     

DSC_0154

Fotballstrømpa UB med prisutdeler Kari Anne Jønnes fra Oppland fylkeskommune

Vinner av Beste ungdomsbedrift 2015 ble Fotballstrømpa UB fra Gjøvik videregående skole. Gratulerer!

For bilder av prisvinnere, gå til Flickr.

Last ned dette dokumentet for å få navn på prisvinnerne i samme rekkefølge som de står på bildene:

Resultater

Beste ungdomsbedrift

1. plass   Fotballstrømpa UB   Gjøvik vgs
2. plass   Mediesupport UB   Hadeland vgs
3. plass   Ma belle maison UB   Gausdal vgs
         

Beste markedsføring

1. plass   Mudball UB   Hadeland vgs
2. plass   Close it UB   Hadeland vgs
3. plass   Aim Media UB   Gausdal vgs
         

Beste kundeopplevelse på nett

1. plass   Ma belle maison UB   Gausdal vgs
2. plass   Perspektiv UB   Gjøvik vgs
3. plass   Utrykt UB   Gjøvik vgs
     

Beste forretningsplan

1. plass   Mudball UB   Hadeland vgs
2. plass   Close it UB   Hadeland vgs
3. plass   Aim Media UB   Gausdal vgs
         

Beste reklamefilm

1. plass   Aim Media UB   Gausdal vgs
2. plass   Mahogny Media UB   Gausdal vgs
3. plass   Kreative Hjørnet UB   Hadeland vgs
         

Beste logo

1. plass   Rakalerken UB   Valdres vgs
2. plass   Utrykt UB   Gjøvik vgs
3. plass   Aim Media UB   Gausdal vgs
         

Innovasjonsprisen

1. plass   Fotballstrømpa UB   Gjøvik vgs
2. plass   deles ikke ut    
3. plass   deles ikke ut    
         

Beste yrkesfaglige bedrift

1. plass   Aim Media UB   Gausdal vgs
2. plass   New You UB   Gjøvik vgs
3. plass   Perspektiv UB   Gjøvik vgs
         

Beste sosiale entreprenør

1. plass   Fra penn til tastatur UB   Raufoss vgs
2. plass   Studiehjelp UB   Valdres vgs
3. plass   Baluba UB   Valdres vgs
         

Beste utstilling

1. plass   Ma belle maison UB   Gausdal vgs
2. plass   Rakalerken UB   Valdres vgs
3. plass   Utrykt UB   Gjøvik vgs
         

I tillegg valgte juryen å gi hederlig omtale til Keep UB, Gausdal vgs.

Beste selger

1. plass   Kjersti Bendixen   Close it UB, Hadeland vgs
2. plass   Jenny Dragerengen   Perspektiv UB, Gjøvik vgs
3. plass   Jonas Lium   Studiehjelp UB, Valdres vgs
         

Beste IA-bedrift

1. plass   Mudball UB   Hadeland vgs
2. plass   Close it UB   Hadeland vgs
3. plass   CoverUP UB   Gjøvik vgs
         

Beste regnskap

1. plass   Mudball UB   Hadeland vgs
2. plass   New You UB   Gjøvik vgs
3. plass   Mediesupport UB   Hadeland vgs

Pressekontakt i Ungt Entreprenørskap Oppland

Karin Rønning, daglig leder, mobilnr. 480 06 578

Pressemelding 9. mars 2015:

Fotokonkurranse på Instagram

Del bilder som viser samarbeid, skaperglede og kreativitet under Fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Oppland 2015! Bruk emneknaggen #FMoppland2015 og del med @ue_oppland på Instagram.

Det beste bildet vil bli premiert under prisutdelingen på torsdag.

Fotokonkurranse_FM_2015_Instagram