Inspirasjonsseminar for mat- og helselærere

Innlandet · 23.januar - 24.januar 2014

Invitasjon inspirasjonsseminar

Ungt Entreprenørskap Oppland og Hedmark inviterer mat- og helselærere på miniseminar med fokus på faglig oppdatering, inspirasjon og kreativitet.

Seminaret finner sted på Hoel gård ved Mjøsa 23. - 24 januar. I løpet av seminaret skal deltakerne være med på kjøttskjæring, matlaging og foredrag om ny nordisk mat. I tillegg skal Ungt Entreprenørskap ha opplæring i gjennomføring av Gründercamp.

Alle skoler som deltar, forplikter seg til å gjennomføre en Gründercamp for et trinn ved egen skole med temaet "mat og lokale produsenter". Lokale camper arrangeres i samarbeid med Ungt Entreprenørskap. Vinnere fra de lokale camper samles til Innlandsfinale som arrangeres av Ungt Entreprenørskap. Les mer om Gründercampprogrammet her.

Seminaret har en egenandel på 400 kr. Vi har plass til 10 deltakere fra hvert fylke. Påmelding til morten.andersen@ue.no eller vegard.larsen@ue.no senest 10. januar.

Prosjektet er støttet av NHO Reiseliv Innlandet, Fylkesmannen i Hedmark, Matbransjens Opplæringskontor og Lærlingekompaniet Hedmark og Oppland.