Mari fra Raufoss blir idrettspresident for én dag

Innlandet · 15 okt 2017

Mari fra Raufoss blir idrettspresident for én dag

Mari fra Raufoss skal ”skygge” idrettspresidenten på Leder for en dag. Foto: Privat.

Mari Brustuen (18) gjorde seg bemerket som daglig leder av ungdomsbedriften Carry It UB i forrige skoleår. Dermed ble hun valgt ut som Opplands deltaker på Leder for en dag 19. oktober 2017. Mari skal følge idrettspresident Tom Tvedt gjennom en hel arbeidsdag.

Leder for en dag er et årlig arrangement i regi av Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup. Torsdag 19. oktober får 30 unge talenter et unikt innblikk i en toppleders hverdag. Flere statsråder står på listen over ledere som deltar, samt børsdirektøren, lederen i Venstre og rektoren på NTNU. Mari har altså fått gleden av å følge den profilerte idrettspresidenten, Tom Tvedt. 

- Jeg gleder meg veldig, og samtidig er jeg litt nervøs, sier Mari Brustuen. Som daglig leder av Carry It UB ble hun mange erfaringer rikere, og hun lærte blant annet mye om betydningen av godt IA-arbeid. Maris ungdomsbedrift ble kåret til Beste UB i Oppland i 2017, og gikk dermed videre til NM for ungdomsbedrifter.

- Jeg lærte veldig mye av å drive ungdomsbedrift, sier Mari, - og nå ser jeg fram til å lære enda mye mer om hvordan det er å være toppleder!

Vi ønsker Mari Brustuen og Tom Tvedt lykke til! Bilder fra dagen blir lastet opp på Flickr:  Leder for en dag 2017.