KAN 2015 12.-14.oktober

UE Norge · 12.oktober - 14.oktober 2015

KAN står for kvinner, ambisjoner og nettverk og skal gi kvinnelige studenter bedre selvinnsikt, økt selvtillit og inspirere til å innta lederstillinger og styreverv. Det faglige programmet holder et høyt nivå med profilerte foredragsholdere fra offentlig og privat næringsliv, og kursholdere fra anerkjente AFF. KAN 2015 arrangeres i Forskningsparken på Blindern i Oslo 12.-14.oktober 2015.
KAN har gitt meg en helt ny selvtillit og troen på meg selv! Jeg kommer hjem med mange nye bekjentskap, veldig mye god kunnskap og enda større ambisjoner, mer motivasjon og nysgjerrighet på veien videre! Jeg anbefaler virkelig alle som har mulighet til å melde seg på KAN!, KAN-deltaker 2014.

Mandag 12. oktober,  Forskningsparken i Oslo
11:00 Velkommen til KAN-programmet v/Tor Kåpvik, UE Norge
11:15 "Think BIG!" v/Anne Worsøe, OsloTech AS
13:00 Hva kan Innovasjon Norge tilby unge gründere, v/ Anne Marie Kittelsen, Innovasjon Norge
13:15 «Bli kjent» v/ UE Norge
14:00 Lederutvikling v/Gro Hardersen og Ståle Johansen, AFF
18:00 Avslutter faglig program
20:00 Middag
Tirsdag 13. oktober,  Forskningsparken i Oslo
09:00 Lederutvikling v/Gro Hardersen og Ståle Johansen, AFF.
17:00 Avslutter faglig program
19:00 Middag
Onsdag 14. oktober,  Forskningsparken i Oslo
09:00 Speed-date med kvinner som kan, vil og tør!
11:00 «DU er mer enn god nok for de svina!» v/Anita Krohn Traaseth, Innovasjon Norge
Takk til våre samarbeidspartnere:

IN-Bokmål

aff_logo

logo_Bm_rgb

anniken_fjelberg

Anniken Fjelberg, 657 Oslo: Anniken er seriegründer fra kreativ bransje og stiftet 657 Oslo i september 2012 sammen med Joachim Levin. 657 Oslo er et coworkingspace som tilbyr et sted å jobbe for freelancere, entreprenører og bedrifter innen kommunikasjon og kreative næringer. Anniken Fjelberg har også vært med å starte opp  Dinamo Design i 2001, Superblaise i 2013 og Ut: Studentbyrå i 2014. Hun jobber som strategisk rådgiver i Norge og internasjonalt, og har flere styreverv. Les en av hennes blogger  her.

Fjellheim 128

Lene Fjellheim, CoachTeam as: Lene startet CoachTeam as i 2002 med utdannelse av ledere og coacher som hovedfokus. Etter sammenslåing med to medgründere ble navnet CoachTeam as – House of Leadership valgt som felles firmanavn. Hovedfokus er bedriftsinterne programmer, kurs og foredrag innen kommunikasjon, motivasjon, teambygging og etikk med mer samt internasjonale lederskapsprogrammer.
Lene har tidligere etablert et IT firma som ble kjøpt opp etter 10 år.
Se mer om Lenes profil her

mykid-pernilla

Pernilla Eggers, MyKid.no: Pernilla har vært med og bygd opp kjeden Bagel & Juice cafe (http://www.bagelandjuice.no/), har de siste 8,5 årene jobbet med mediesalg og vært produktsjef i Aftenposten. Først i stillingsavdelingen og etablerte markedsplassen jobbtorget. Deretter i Aftenposten Forlag med magasinet MAMMA. Pernilla er nå konsulent i MyKid.no som er et digitalt verktøy for barnehager. Mykid gir barnehagene en enkel inngang til å møte foreldrenes behov og myndighetenes krav til kvalitet på kommunikasjon mellom barnehage og hjemmet. Les mer om MyKid her

annestine-175x260

Anne Stine Hole, Generasjonsmøtet M: Anne Stine startet M som ungdomsbedrift ved Foss videregående skole høsten 2011. Ideen var å skape generasjonsmøter mellom ungdommer og eldre på sykehjem. I dag har bedriften 15 besøksvenner mellom 14-20 år som utfører sosiale aktiviteter sammen med eldre på ukentlig basis. Interessen for entreprenørskap førte henne til Ungt Entreprenørskap Alumni, der hun var henholdsvis rekrutteringsansvarlig (2012-2013) og nasjonal koordinator (2013-2014). Nå fullfører hun sin bachelorgrad i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Markedshøyskolen i Oslo, og jobber som salgssupport i bemanning- og rekrutteringsbyrået Temp-Team.
Les mer om Generasjonsmøtet M her: http://generasjoner.no/

lise arvesen

Lise Arvesen, virrevapp as:  Lise registrerte virrevapp as i 1999. Forretningsideen var klar: importere franske og spanske barneklær til Drøbak for å selge via håndplukkede forhandlere & homeparty. Egen nettbutikk ble lansert år 2000. I dag har virrevapp eget design, eget varemerke «virrevapp.no» og 17 egne kolleksjoner og egen produksjon i Kina, - og over 100 000 kunder i Norge fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør.
Se Lise fortelle sin historie her

Lena Vonka

Lena M. Owrum Vonka, Lenas HelsePersonell as og Cefalon as: Lena etablerte bemanningsbyrået Lenas HelsePersonell AS i 1998, som har spesialisert seg på utleie av helsepersonell. Lenas HelsePersonell as er det eldste byrået på dette området, er i sterk vekst og har blitt kåret til “Gaselle-bedrift” 3 år på rad. I 2014 etablerte Lena Cefalon AS, som er et selskap som består av to avdelinger. Cefalon Academy som jobber med kurs og kompetanse og Cefalon skrivetjenester som utfører skrivetjenester for eksterne.
Les mer om Lenes HelsePersonell as her
Les mer om Cefalon as her

Fra Innovasjon Norge kommer:

anita-krohn-traaseth-foto-jo-michael

Anita Krohn Traaseth er administrerende direktør i Innovasjon Norge.  Krohn Traaseth har solid erfaring fra ledelse med teknologi, gründervirksomhet, innovasjon, omstilling og strategi. 

Fra OsloTech kommer:

anne worsoe

Anne Worsøe er direktør for forretningsutvikling i Oslotech, og er blant mye annet grunnleggeren av Nordic Innovation House i Silicon Valley og kvinnen bak Tech INCubator (TINC), et fireukers utviklingsprogram for norske nystartede teknologibedrifter som er i startgropa.

Fra AFF kommer:

Ståle beskåret

          

Ståle Johansen har mange års ledererfaring og gründererfaring fra etablering og drift av to selskaper. Han har over fire års erfaring som konsulent med fokus på lederutvikling, ledercoaching og undervisning, på individ-,gruppe-, og systemnivå. 

gro

Gro Hagen har lang ledererfaring fra både offentlig og privat sektor. Hennes spesialfelt er virksomhetstilpassende lederutviklingsprogram, ledergruppeutvikling og individuell lederveiledning og -coaching.

"AFF er forskningsbasert og vi etterstreber å være oppdatert faglig på det nyeste innenfor ledelsesfeltet. Samtidig mener vi at teori gir mening når den blir koblet til erfaring, og erfaring kun gir mening gjennom refleksjon. Derfor har AFF stor tro på at det gir bedre læring av å «erfare på kroppen» og vil i størst mulig grad basere oss på at vi skal lære gjennom å utforske, reflektere og utfordre hverandre. Vi skal gi dere mulighet til å synliggjøre kunnskap dere besitter og vi skal putte på ny teori på erfaring dere har." Gro Hardersen og Ståle Johansen, AFF

KVINNER - AMBISJONER - NETTVERK

En gang i året samles 40 ambisiøse kvinnelige studenter som over tre dager skal gjennom et spennende kursprogram.

Tidligere deltakere fremhever verdien av å møte ledere med lang erfaring fra næringslivet, at de blir tryggere på seg selv og får et større nettverk av likesinnede studenter med like ambisjoner.

 KAN-programmet stimulerer til:

  • økt kunnskap og kompetanse i ledelse og styrearbeid
  • økt bevissthet rundt personlige egenskaper
  • bedre kommunikasjonsevne
  • større nettverk
  • vilje til entreprenørskap

 "Gjennom KAN-programmet har jeg lært utrolig mye om meg selv som person, og hvordan jeg kan bruke mine positive egenskaper i min videre karriere. Ikke minst har jeg blitt utfordret når det gjelder å snakke med andre mennesker som jeg aldri har møtt før. KAN-programmet ga meg inspirasjon, motivasjon og selvtillit." tidligere KAN-deltaker

PÅMELDING
Det er totalt 40 plasser til KAN-programmet. Jenter som har, eller har hatt Studentbedrift inneværende år, vil bli prioritert. Vi ønsker oss deltakere fra hele landet.
Interesse meldes til ditt UE-kontor eller torild.mohn@ue.no

Bindende påmelding, skjema for påmelding her.

HVOR ARRANGERES KAN?

KAN arrangeres i Forskningsparken, Blindern, Oslo.

Vi har reservert rom på Thon Hotell Europa