KAN - KVINNER - AMBISJONER - NETTVERK

UE Norge · 20.oktober - 22.oktober 2014

Ungt Entreprenørskap inviterer kvinnelige studenter i høyere utdanning til kurs i ledelse, kommunikasjon og entreprenørskap!

KANprogram.jpg

KAN står for kvinner, ambisjoner og nettverk og skal gi kvinnelige studenter bedre selvinnsikt, økt selvtillit og inspirere til å innta lederstillinger og styreverv.

Det faglige programmet holder et høyt nivå med profilerte foredragsholdere fra offentlig og privat næringsliv, og kursholdere fra anerkjente AFF.

KAN 2014 arrangeres på Thon Hotell Arena på Lillestrøm 20.-22.oktober.

Vi har fortsatt ledige plasser så ta kontakt med anette@ue.no dersom du er interessert.

  "KAN er en super mulighet til å inspirere og å bli inspirert av andre tøffe gründerkvinner. Opplegget er supert, og jeg har lært hvilke sider ved meg selv jeg må jobbe med for at jeg skal bli en god leder. Videre er KAN en flott arena for nettverksbygging. Jeg er veldig fornøyd, og oppfordrer alle med ambisjoner til å søke!"  KAN-deltaker 2013

KVINNER - AMBISJONER - NETTVERK

En gang i året samles 40 ambisiøse kvinnelige studenter som over tre dager skal gjennom et spennende kursprogram.

Tidligere deltakere fremhever verdien av å møte ledere med lang erfaring fra næringslivet, at de blir tryggere på seg selv og får et større nettverk av likesinnede studenter med like ambisjoner.

 KAN-programmet stimulerer til:

  • økt kunnskap og kompetanse i ledelse og styrearbeid
  • økt bevissthet rundt personlige egenskaper
  • bedre kommunikasjonsevne
  • større nettverk
  • vilje til entreprenørskap

 "Gjennom KAN-programmet har jeg lært utrolig mye om meg selv som person, og hvordan jeg kan bruke mine positive egenskaper i min videre karriere. Ikke minst har jeg blitt utfordret når det gjelder å snakke med andre mennesker som jeg aldri har møtt før. KAN-programmet ga meg inspirasjon, motivasjon og selvtillit." tidligere KAN-deltaker

KAN 2013 2

KAN 2014 arrangeres i samarbeid med:

IN

AFF

FR

                                                                              

 

Foreløpig program

Mandag 20. oktober

10:30 Registrering

11:00 Velkommen til KAN-programmet  v/ Anne Kathrine Slungård, administrerende direktør UE Norge

11:15 Hva kan Innovasjon Norge tilby unge gründere,  v/ Anne Marie Kittelsen, spesialrådgiver, Innovasjon Norge

11:30 Lunsj

12:15 "Vi bygger nettverk" v/ UE Norge

13:00 "Livet som oljeanalytiker"  v/Thina Saltvedt, oljeanalytiker i Nordea Markets

14:00 Lederutvikling  v/Gro Hagen og Ståle Johansen, AFF
Tema: Diversity Icebreaker – personlighet, kommunikasjon og samhandling. 
Meg som leder – praktisk arbeid med temaer rundt påvirkning og ledelse.

18:00 Avslutter faglig program

19:30 Middag

Tirsdag 21. oktober

09:00 Lederutvikling v/Gro Hagen og Ståle Johansen, AFF. 
Tema: Meg som leder, affeksjonsbevissthet, mine ambisjoner og mål.

17:00 Avslutter faglig program

19:00 Middag

Onsdag 22. oktober

Kl 09:00 Speed-date med kvinner som kan, tør og vil!

Vi avslutter med lunsj ca kl 1200

t_m_saltvedt_188_2011

Thina Saltvedt kommer til KAN for å snakke om sin ledererfaring og hvordan det er å være kvinne i en mannsdominert bransje. Hun er oljeanalytiker i Nordea Markets og har til sammen 11 år med utdanning. Hun har en mastergrad i business fra universitetet i Manchester og en doktorgrad fra samme sted. Saltvedt er også utdannet diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI.

"Hun er blant landets mest siterte analytikere, topptrent til fingerspissene og tar alltid telefonen."  hegnar.no

 Fra AFF kommer:

              

aff_stale

                            
Ståle Johansen har mange års ledererfaring og gründererfaring fra etablering og drift av to selskaper. Han har over fire års erfaring som konsulent med fokus på lederutvikling, ledercoaching og undervisning, på individ-,gruppe-, og systemnivå. 

small_Gro-Hagen

Gro Hagen har lang ledererfaring fra både offentlig og privat sektor. Hennes spesialfelt er virksomhetstilpassende lederutviklingsprogram, ledergruppeutvikling og individuell lederveiledning og -coaching.

"AFF er forskningsbasert og vi etterstreber å være oppdatert faglig på det nyeste innenfor ledelsesfeltet. Samtidig mener vi at teori gir mening når den blir koblet til erfaring, og erfaring kun gir mening gjennom refleksjon. Derfor har AFF stor tro på at det gir bedre læring av å «erfare på kroppen» og vil i størst mulig grad basere oss på at vi skal lære gjennom å utforske, reflektere og utfordre hverandre. Vi skal gi dere mulighet til å synliggjøre kunnskap dere besitter og vi skal putte på ny teori på erfaring dere har." Ståle Johansen

 AFF er den eldste og høyest rangerte institusjonen for lederutvikling i Norden (Financial Times)!

Deltakerne blir inndelt i små grupper og får treffe et spennende utvalg av ledere, gründere og andre kvinnelige rollemodeller som kan, vil og tør.

En ypperlig mulighet til å lære av de beste!

Du får møte:
Anne Dubrau er daglig leder og medgründer av bedriften "Epleslang". Epleslang produserer eplemost høstet av epler fra Oslos private hager som hageeierne ikke har bruk for selv. Eplene plukkes i samarbeid med vanskeligstilte mennesker med fysiske eller psykiske vansker som ikke har mulighet til å delta i det ordinære arbeidsmarkedet. Epleslang og Anne Dubrau ble kåret til årets sosiale entreprenør 2013.

Dagny Thurmann-Hoelseth ble kjent i sosiale medier som "Fargerike Dagny" gjennom sin jobb som kreativ leder i Fargerike. Hun har fått mye oppmerksomhet for hvordan hun har løftet Fargerikes image de siste årene. Nylig tok hun steget videre og satser friskt med bedriften "The Daily Dagny".

Stine Bjørnstad lager og selger ekslusive møbler gjennom bedriften Fru Blom. Hele produksjonen skjer fra låven i hjembygda Rakkestad og Stine har vunnet flere priser for god næringsdrift og bygdeutvikling.

Charlotte Ehde Elisassen har lang erfaring som gründer og daglig leder. I 1991 startet hun bedriften Jomfrureiser som arrangerer temareiser for kvinner, og siden den gang har over 20 000 jomfruer vært med på tur. 2012 ekspanderte bedriften til Sverige.

PÅMELDING
Det er totalt 40 plasser til KAN-programmet. Jenter som har, eller har hatt Studentbedrift inneværende år, vil bli prioritert. Vi ønsker oss deltakere fra hele lander og har derfor "fylkeskvoter".
Interesse meldes til Anette Nygårdsmoen i UE Norge, anette@ue.no
Frist: 15. oktober
NB! Bindende påmelding

PRIS
1200 kr  Dette inkluderer: To netter i dobbel/trippelrom med helpensjon, faglig og sosialt program. Deltakere kan søke UE Norge om å få dekket deler av sine reiseutgifter (deltakere med lang reisevei vil bli prioritert)

HVOR ARRANGERES KAN
KAN arrangeres på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

Flere praktiske opplysninger blir lagt ut fortløpende.