Fylkesmessa for studentbedrifter 2016

Møre og Romsdal · 12 april 2016

Fylkesmessa for studentbedrifter 2016

Syv studentbedrifter fra NTNU i Ålesund skal vise seg frem for dommere og publikum på Fylkesmesse for studentbedrifter onsdag 13. april på NTNU i Ålesund. Studentbedriftene har mange ulike tjenester og produkt som de vil presentere; ny rekrutteringsportal, sengesett med lomme for å holde føttene varme, produkt som sorterer slaktefisk, ny type sykkelstativ med lås, overfallalarm som er formet som en ring, nytt system for håndtering av død fisk og salg av østers.

Studentene skal vise frem bedriftene sine, de skal ha «Two minutes to convince» og overbevise dommerpanelet i intervjuer. Arrangementet er åpent for publikum og presse. Se program og mer informasjon  her.

 Studentbedriftene konkurrerer i 3 kategorier:

-          Beste studentbedrift                                               

-          Størst internasjonalt potensiale    

-          Beste samarbeid med næringslivet 

 Juryene er rekruttert fra lokalt næringsliv.

Vinneren av den aller gjeveste prisen, Møre og Romsdals Beste studentbedrift 2016, skal være fylkets kandidat i konkurransen om å bli Norges beste studentbedrift. En annen studentbedrifter vil også motta billett til årets store begivenhet for unge entreprenører: NM for Studentbedrifter i juni. 

– Innovatører trengs overalt i det norske samfunnet. I arbeidet med Studentbedrift får studentene arbeide med kreativitet og nyskaping, de samarbeider i team for å oppnå resultater, de kommuniserer aktivt med eksterne fagmiljøer og får erfaringer med hva de selv er gode på og hva de trenger andre til. Dette er verdifull læring, sier Aure.