Gründeridol Vesterålen 2014

Nordland · 16.september 2014

Gründeridol er ungdomsbedriftenes første presentasjon av sin forretningsidè. Dere oppfordres til å fortelle om hvor langt dere har kommet med strategi, planer og eventuelt det praktiske og organisasjonsmessige arbeidet. Juryen, fra lokalt arbeids- og næringsliv, stiller spørsmål og gir konstruktiv kritikk, med det som formål å inspirerere dere til videre innsats og framtidig suksess. De beste forretningsidèene premieres.

Multipuff UB - 2012

Før påmelding startes er det lurt å ha klar en formulert forretningsidè. Det er nemlig obligatorisk med en skriftlig forretningsidè som skal legges inn ved påmelding.

Bli med på en spennende dag ved starten av UB-året, og sikre dere deltakelse ved rask påmelding her! Påmeldingsfrist 12. september kl. 12.

Ungt Entreprenørskap Nordland og UB-PARK Vesterålen, ved Sortland videregående skole, presenterer jurypanelet for høstens Gründeridol, som arrangeres på Sortland 16. september. De tre jurymedlemmene representerer erfaring fra mange profesjoner og fagfelt. De har usedvanlig god bakgrunn for å vurdere Ungdomsbedriftenes presentasjon av sine forretningsideer, nå som de skal testes overfor publikum og jury for første gang. Etter å ha deltatt på Gründeridol skal elevene fortsette utvikling av sine ideer, og forhåpentligvis ha fått med seg gode tips, råd og kommentarer som vil løfte dem fram til å bli lagt merke til på den lokale Vesterålen Vintermesse i januar og Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter i Bodø i mars 2015.

 

Ramona Lind

Daglig leder ved Nordre Nordland opplæringskontor som har ansvaret for lærlinger innenfor maritim sektor. Spesialiseringer fra høyskolen innenfor Ledelse, Entreprenørskap & Innovasjon, Personalledelse, Coaching og Transaksjonsanalyse. 

Ramona Lind

Ramona Lind

 

Kristian Jensen

Daglig leder i Arctic Blue AS. Kristian har deltatt i Skaperen på TV2. Har videre bakgrunn fra offshore, økonomi, produksjon, eiendomsmegling, eksport og salg. Følgende forretningsfelt har vært sentrale: Produksjon, brandbuilding, eksport, salg, markedsføring, produktutvikling og dagligvarehandel (Melbukaviar).

Kristian Jensen

Kristian Jensen

Ivar Tjønsø

Forretningsutvikler i Fabrikken Næringshage i Vesterålen. Han har tidligere vært markedsansvarlig og daglig leder i ulike bedrifter. Felles for dem alle har vært et internasjonalt markedsfokus. Han har selv vært gründer og vet hva en slik rolle omfatter. Ivar er svært enga­­­sjert i næringslivets utvikling i Vesterålen. 

Ivar Tjønsø

Ivar Tjønsø