-"Faget vårt får sin plass i samfunnet gjennom innovasjon"

Oslo · 19 aug 2015

-"Faget vårt får sin plass i samfunnet gjennom innovasjon"

Vinnerlaget Synergi med Anette, Catherine, Maya og Truls

Slik åpnet studieleder Liv Klakegg Dahlin årets Innovasjonscamp på Institutt for estetiske fag ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Campen er et samarbeid mellom Institutt for estetiske fag, Norske brukskunstnere og Ungt Entreprenørskap Oslo.

Det var ingen lett oppgave studentene skulle løse de første dagene av studieåret. Norske brukskunstnere var oppdragsgivere på årets første Innovasjonscamp ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Tove Sand og Turid Linnerud fra Norske brukskunstnere presenterte oppdraget "Lag et produkt, en tjeneste eller et konsept som gir økt salg i BOD21 og/eller skaffer foreningen nye medlemmer." De positive studentene gjøv løs på oppgaven, stilte spørsmål og besøkte utsalget i Kirkeristen.

Med god innsats kommer gode løsninger! Juryen, som besto av Tove Sand, Turid Linnerud og Liv Klakegg Dahlin, hadde en tøff jobb med å vurdere bidragene. 

Vinnerlaget Synergi sammen med dommerne Turid, Tove og Liv

Vinnerlaget Synergi sammen med dommerne Turid, Tove og Liv

Førsteplassen gikk til Synergi. Juryens begrunnelse:
"Løsningen Synergi hadde en god analyse og god forståelse for oppdraget og oppdragsgiver. Gruppen hadde også en veldig selgende presentasjon som lokker oss til å ville gjennomføre det dere foreslår. Løsningen gir Norske brukskunstnere ny synlighet og flere funksjoner i en løsning. Vinneren er transport- og utstillingsmodulene fra Synergi."

- Dette har vært utrolig spennende og givende. Vi har lært så mye på denne korte tiden, sier Anette, Catrine, Maya og Truls som står bak løsningen Synergi. - Vi er ikke helt sikre på hvorfor vi vant, kanskje fordi vi lagde en flerbruksløsning som tok butikken ut i gata? Vi er kjempestolte, sier den glade gjengen. 

Andreplassen gikk til St(r)ikk innom og tredjeplassen til Ledetråden. St(r)ikk innom vant også publikumsprisen.

Campen avsluttes med dameselfie

Forberede selfie

Kan du ta bilde for meg?

Får du med alle?

IMG_5579

Jada! Blid gjeng.