Nytt fjes og nye roller!

Oslo · 14 juni 2018

Nytt fjes og nye roller!

Årets skole-/studieår er snart omme og feriemodusen sniker seg innpå, men vi jobber fortsatt hardt og målrettet med å planlegge neste års tilbud. 

Det er spennende ting i vente! Blant annet et nytt fjes og intern rullering på noen av rollene!

Den første store nyheten er at vi også i år er så heldige å få inn forsterkninger gjennom en trainee. Denne gangen rett fra England!

MØT VÅR NYE TRAINEE! 

Imperial_101117_CFB_430 copy

Caroline Stormorken
Caroline er en tidligere UB-elev på Oslo Handelsgymnasium. Hun har en bachelorgrad i Innovation, Entrepreneurship and Sustainability ved University of Manchester og fullfører nå en mastergrad i Innovation, Entrepreneurship and Management ved Imperial College i London. Etter 4 år i England er hun klar for å komme hjem til Oslo for å motivere og inspirere våre unge kreative sjeler! Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg og lære av deg!

UE Oslo har de siste årene bestått av Ellen Sethov (høyere utdanning), Hege Grande Fjellbirkeland (videregående skole), Kim Østberg Larsen (ungdomsskolen) og Siv Elin Dammen (daglig leder). Dette året har vi også hatt gleden av å hente inn litt ekstra forsterkninger. Vår første traineestilling ble utlyst våren 2017. Henriette Fiskum Ranum har nå jobbet her i snart ett år med oppgaver på alle nivåer, sosiale medier, motivator ute i skolen og som elevkontakt på vgs.

Den andre store nyheten er omstrukturering internt i UE Oslo. Ellen Sethov går ut i utdanningspermisjon f.o.m. august 2018 og Hege Grande Fjellbirkeland vil da innta rollen som rådgiver på høyere utdanning. Forårets trainee, Henriette Ranum, fortsetter i UE Oslo og vil overta rollen som rådgiver for videregående skole etter Hege.

Vi gleder oss til det kommende året med nye og kjente elever, studenter, lærere og samarbeidspartnere. Og ikke minst - vi ønsker Caroline Stormorken hjertelig velkommen til teamet vårt! 

God sommer!