Oslos beste studentbedrifter 2017 er kåret!

Oslo · 21 nov 2017

Oslos beste studentbedrifter 2017 er kåret!

Mandag 20. november ble Oslos fylkesmesterskap 2017 for studentbedrifter avholdt på Sentralen. Det var fantastisk stemning og stående applaus!

Det deltok 16 studentbedrifter fra Høyskolen Kristiania, Handelshøyskolen BI og Høgskolen i Oslo og Akershus. Det var både innlevert materiell på forhånd og under konkurransen pitchet bedriftene fra Scenen i Forstanderskapssalen på Sentralen. 

- Vi er superimponert over all den gode jobbingen som ligger bak og juryene var samstemt om at konkurransen var tøff i toppen, fortalte jurymedlemmer etter at vinneren var kåret. 

Gratulerer DYS SB (Høyskolen Kristiania), Klareh SB (Høgskolen i Oslo og Akershus), Novada SB (BI Norwegian Business School) og BeRightBack SB (Høyskolen Kristiania) med prisene! Takk til juryen Kai (Inzpire.me), Kaia (Designcontainer), Bente (EVRY), Mads (Academic Work), Patience (Legelisten.no), Christian (Citibank), Gunn Kristin (Glød Innovasjon), Lily (Sopra Steria), Kristian (The Garrison Group), Gowsihan (Grant Thornton) og Marte (Virke). En stor takk også til allee forelesere og Celine, Brage og Vebjørn som bidro til et herlig arrangement!

Se bilder på Facebook. 

Deltakere: 

1 Memento Mei SB Høgskolen i Oslo og Akershus Memento Mei SB ønsker å utvikle et produkt/ en tjeneste som gir mulighet for å lagre et varig minne om en avdød person i en database.
2 PLÆNTY SB Høgskolen i Oslo og Akershus PLÆNTY SB selger en bærekraftig pose til plukking av frukt og grønt i løsvekt, som erstatning for plastposer i matbutikk.
3 Dys SB Høyskolen Kristiania Vi tilbyr et verktøy for dyslektikere i alderen 20-40 år som skal bedre deres hverdag, samt skape mestringsfølelse og utvikling innen lesing og skriving.
4 RE SB Handelshøyskolen BI Re produserer interiørartikler basert på gjenbrukt materiale, med et hovedfokus på vinhyllen "Re:Wine" det første året.
5 BRB SB Høyskolen Kristiania BRB SB er en skreddersydd guidingtjeneste i form av en  smarttelefon applikasjon og nettsted.
6 Mat i Boks SB Høgskolen i Oslo og Akershus Mat i Boks SB er en lunsjordning som betjener foresatte med barn i skolen. Ordningen er for de som opplever tidsklemma eller ønsker et alternativ til den alminnelige matpakka.
7 Opsi_SB Høgskolen i Oslo og Akershus OpsiSB betjener turgåere og hundeeiere som har behov for midlertidig oppbevaring av avfall på turen i en lufttett og lekkasjesikker taske frem til nærmeste søppelhåndtering.
8 GOYE SB Høyskolen Kristiania GOYE SB skal selge en digital plattform til bedriftsmarkedet. Vi forenkler innlogging, registrering, betaling og handel på nett for sluttbrukeren.
9 Lommerusk SB Handelshøyskolen BI Lommerusk ønsker å spesialisere seg på matposer av og for studenter.  
10 KLAREH SB Høgskolen i Oslo og Akershus En innovativ og tidsbesparende smekke som festes til barnet og stolen, og dekker hulrommet mellom barn og stol.
11 Novada SB Handelshøyskolen BI Novada har designet og produsert brettspillet "Spin It!" - et drikkespill for bruk i sosiale sammenhenger, for eksempel på hytteturer eller på vorspiel.
12 Talleik SB Høgskolen i Oslo og Akershus Vi tilbyr et praktisk-estetisk verktøysett med fokus på visuell fremstilling av grunnleggende matematikk som foreldre og barn kan ta i bruk for å mestre matteleksene (fokus på 1-4 trinn).
13 Wattado SB Høyskolen Kristiania Wattado SB vil utvikle et softwareprodukt som promoterer uteliv for å gi unge voksene en enkel, relevant og inspirerende oversikt.
14 True Colors SB Høgskolen i Oslo og Akershus True Colors retter seg mot skoleverket ved å tilby en arbeidsbok for 7. trinn til emnet Folkehelse og Livsmestring i skolen. 
15 LCV SB Høyskolen Kristiania LCV SB tilbyr en løsning for digital CV.