Penger til pilot for Alpilox

Oslo · 13 juni 2016

Penger til pilot for Alpilox

Alpilox med inngått samarbeidsavtalen med Hemsedal skisenter

Alpilox er et elektronisk låsestativ som skal forhindre tyverier og forveksling av ski og snowboard. Pilotprosjekt møter du i Hemsedal skisenter allerede førstkommende vintersesong.- Jobb smart, bruk nettverket ditt og sørg for å jobbe med noe du elsker, råder gutta i Alpilox kommende bedrifter. De startet som Studentbedrift og går nå for fullskala.

Teamet bak Alpilox er Simen Roel Klafstad, Eirik Gulseth Strømsheim og Marius Våge. De har kjent hverandre siden de gikk sammen på Entreprenørskap og økonomi ved Handelshøyskolen BI der de startet sin Studentbedrift. Det var der det hele startet som en skoleoppgave som trigget guttene til å videreutvikle konseptet og startet et eget selskap. 

Det er mange som har sett potensiale i låsestativet. Nå har Alpilox mottatt støtte fra Innovasjon Norge for gjennomføring av et pilotprosjekt i Hemsedal skisenter. Ved hjelp av et VISA-kort, en smarttelefon eller et heiskort kan du benytte seg av tjenesten allerede til vinteren. Deretter håper de at Alpilox skal bli tilgjengelig ved skidestinasjoner over hele verden.

apilox stativ

Alpilox

I 2015 deltok de på NM for studentbedrifter gjennom Ungt Entreprenørskap. Vi hadde det veldig gøy og ikke minst lærerikt, sier Simen Roel Klafstad. -Vi fikk møte andre gründere med den samme interessen og motivasjonen som oss, i tillegg fikk vi hjelp og tilbakemeldinger fra profesjonelle fagfolk.

Det som betydde veldig mye for oss når vi drev en studentbedrift var den gode stemningen som ble skapt under arrangementene i regi av Ungt Entreprenørskap, sier Marius Våge. -Å starte en studentbedrift gir deg en gyllen mulighet til å dra prosjektet ditt ut i den virkelig verden, samt skape et godt nettverk. 

Alpilox SB

Alpilox 2 min