Velfortjent seier til FINN Jobbstart

Oslo · 27 aug 2015

Velfortjent seier til FINN Jobbstart

Hilde Sommerstad presenterer oppdraget

Med mål om å gjøre det like lett å legge ut stillingsannonse via FINN-appen som å legge ut en snap via Snapchat vant Brage, Amanda, Ingrid, Christian og Rodrigo juryens hjerter. Det var trøkk da BI, FINN.no og Ungt Entreprenørskap Oslo gjennomførte årets Innovasjonscamp for studentene på Entreprenørskap og økonomi.  

FINN.no er et selskap som tar innovasjon på alvor og det var god stemning i salen da navnet på oppdragsgiveren ble avslørt. Med innsikt, spenst og humor inspirerte Hilde Sommerstad og Jens Hauglum de ferske BI-studentene på Entreprenørskap og økonomi til full innsats på 24-timerscampen. Oppdraget var «Lag en tjeneste for FINN Jobb som hjelper «meg» å finne en relevant deltids- og sommerjobb». Det var tydelig at oppdraget fenget og studentene jobbet meget godt for å finne den beste løsningen. Det var en tøff jobb for juryen bestående av Giert von der Lippe (BI), Hilde Sommerstad (FINN.no) og Ellen Sethov (UEO).

1-plass-FinnID-gr4 m ellen

Vinnerlaget FINN Jobbstart er invitert til FINN.no. 

Juryens begrunnelse: Gruppen leverte et veldig grundig og gjennomført arbeid. De har både satt seg godt inn i problemstillingen og i FINN som bedrift. De har en ekstremt selgende profil og framstår som profesjonelle til fingerspissene. De gjør både god bruk av humor og visualiserer løsningen slik at vi virkelig ser det for oss. I presentasjon fremhevet gruppen akkurat de samme tingene som vi i juryen festet seg ved. Dette viser at gruppen forstår hva det er viktigst å fokusere på. 

2-plass-finn-pling-gr7

Andreplassen gikk til Anna Elise, Frida, Christoffer, Edvin og Martin i FINN PLING!
Juryens begrunnelse: Gruppen hadde en svært god presentasjon med masse smittende energi og innlevelse. Løsningen er livlig og selgende beskrevet og juryen ser tydelig for seg hvordan løsningen er tenkt å fungere. Gruppen viser at de forstår både kandidatens og arbeidsgivers perspektiv og de har tenkt kreativt rundt betalingsmodell. I tillegg gjør de effektivt, morsomt og meningsfullt bruk av lyd når de presenterer ideen sin. Dette er et smart grep som gjør at vi alle husker ideen. 

3-plass-finnx-gr2

Gruppa FINNX bestående av Nicolas, Felix, Guri, Glenn og Sasan stakk av med tredjeplassen.

Juryens begrunnelse: Dette var en presentasjon med masse guts og energi. Det gjør ingenting at man snubler litt i presentasjonen når man henter seg så hederlig inn og viser at man gir alt for ideen og gruppa. Gruppen har både beskrevet og visualisert ideen sin godt, og vi liker at det er så enkelt: så klart vil vi at det skal fungere sånn, tenker vi! Visualiseringene viser en tydelig rød tråd i brukeropplevelsen til både kandidat og bedrift. Dette skaper en helhet i løsningen og viser at gruppen både forstår behovet til kandidaten og bedriften.