Bærekraftig kjøpesenter

Troms · 08.juni - 11.juni 2015

Denne uka skal Tromstunelevene jobbe med et bærekraftig kjøpesenter!

 

Tromstun

- Å bruke entreprenørskap som metode gir elevene en annerledes læringsopplevelse og får fram sider hos den enkelte elev som vi ikke ser i vanlig undervisning. Det er derfor vi har valgt å bruke Ungt Entreprenørskap sine programmer for alle elever på vår skole når de er på 9. trinn, sier rektor ved Tromstun skole Lena Abrahamsen. I år er det et bærekraftig kjøpesenter som inspirerer kunder til å ta ansvar og gjøre en forskjell, og der elevene skaper produkter med design og gjenbruk, som står i høysetet. Vi gleder oss til å se det nye kjøpesenteret i Dalen!

 

Skolen jobber tverrfaglig hele denne uka og torsdag 11. juni vil det nye kjøpesenteret stå klart på Tromstun skole. Pressen er hjertelig velkommen innom skolen disse dagene og under åpen kveld torsdag 11. juni kl. 18-20. Les mer på skolens hjemmeside (lenke).

- De unge er nøkkelen til å inspirere både eldre og yngre generasjoner til å ta ansvar for fremtidige globale miljøutfordringer, sier Anne Grete Johansen, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms. Gjennom våre programmer får elevene jobbe med fag på en kreativ, praktisk og

engasjerende måte.

 

Kontaktpersoner:

Lena Abrahamsen, rektor ved Tromstun skole, mobil: 992 23 135, e-post: lena.abrahamsen@tromso.kommune.no

Anne Grete Johansen, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms, mobil: 909 80 991, e-post: anne.g.johansen@ue.no