Entreprenørskapsbrunsj for skoleledere, lærere, arbeids- og næringsliv

Troms · 15.mars 2016

INVITASJON TIL ENTREPRENØRSKAPSBRUNCH

Dato: Tirsdag 15. mars                
Tid:     11.00 – 12.00                    
Sted:  Kantina på Jekta Storsenter
Påmelding:  påmelding via webskjema (lenke) - innen 5. mars.

Ungt Entreprenørskap Troms ønsker å invitere deg til entreprenørskapsbrunch og på vår Fylkesmesse for ungdomsbedrifter. Her vil du få muligheten til å oppleve 53 nyetablerte ungdomsbedrifter og treffe mer enn 300 ungdommer som gjerne vil vise deg hva de har skapt. Vi ønsker å skape en nettverksarena for skoleledere, lærere, arbeids- og næringsliv og byr på lett lunsj og inspirerende foredrag.
Fylkesmessa er åpen for alle mellom kl. 10 og 14 og prisutdeling skjer fra kl. 09.30 - 10 (forhåndsdømte kategorier) og mellom kl. 14.30 og 15.30 (resten).

Av hensyn til matbestilling og møterom trenger vi å vite hvor mange som kommer.  

Velkommen!

11.00 – 11.15
 NODA - en fremtidsrettet veiviser til bruk av design og arkitektur
Daglig leder Michele R. Widerøe,
NODA Tromsø
Widerøe er utdannet kunstviter fra Universitet i Tromsø med fordypning i Norsk Design. Hun er også utdannet interiørdesigner. Michele er initiativtaker og drivkraften bak NODA: Nordnorsk Design- og Arkitektursenter som er en nyetablert organisasjon for Nord-Norge.

IMG_0947

11.15 – 11.30
 Hva har UB betydd for meg?
Daglig leder Ingrid Gerhardsen,
Ginterior AS
Les mer om Ingrid i vår årsmelding (lenke)

GInterior2

11.30 – 11.45
 Remix – fremtidens arbeidsliv
Rådgiver Charlotte Lindquister,
NHO Troms & Svalbard
Lindquister utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet som politisk rådgiver for ordfører Jens Johan Hjort. I sin masteroppgave skrev hun om kontinuerlig endring og forbedringsarbeid i arbeidslivet som nå står høyt på NHOs agenda. "Remix - det nye arbeidslivet" er også tema på årets NHO konferanse og handler om hvordan teknologi og nye digitalisering endrer arbeidslivet.
Fylkesmessa er ungdommens hjemmebane og Charlotte ser frem til å bli bedre kjent med de unge entreprenørene og deres bedrifter. På Fylkesmessa har NHO Troms og Svalbard gleden av å overrekke årets markedsføringspris.  

Charlotte

11.45 – 12.00

UB på tvers?

Avdelingsleder Jan Kristian Vestjord,
Bardufoss Høgtun vgs
Vestjord er pedagogisk leder ved Bardufoss Høgtun VGS med ansvar for Medier og Kommunikasjon og Design og Håndverk. Han er utdannet innen design, som pedagog og spesialpedagog og har erfaring fra flere modeller innenfor entreprenørskap og har arbeidet med dette i 20 år, både i og utenfor Ungt Entreprenørskap sine programmer. Vestjord skal snakke om hvordan Høgtun videregående skole organiserer programmet Ungdomsbedrift ved to utdanningsprogram. Han deler rundhåndet sine tanker rundt dette som inspirasjon for andre skoler til å prøve det samme?

JKV

 En stor takk til våre messepartnere:

Messepartnere 2016_logorekkev2